Catering- ja tapahtumapalvelut

Etsitkö persoonallista ja taatusti mieleenpainuvaa catering-palvelua yksityis- tai yritystilaisuuteen? Anna meidän auttaa! Meiltä saat sydämellä ja intohimolla valmistetut tarjoilut jokaiseen makuun.

Grillivaunumme kulkee ketterästi paikasta toiseen, joten sinun ei tarvitse huolehtia juhlapaikkasi keittiötiloista tai -välineistä.  

Ainoa tarpeemme juhlapaikan suhteen on riittävä virtalähde.  Laitteemme toimivat voimavirralla 16A tai 32A. Keittiömme on toimintakykyinen myös 230v, jos virtalähteitä on tarpeeksi. 

Catering-tarjoilut yksityistilaisuuksiin

Tarjoamme catering-palveluita rentoihin juhlatilaisuuksiin kuten häihin, syntymäpäiville tai vaikka kumminkaiman polttareihin. Helpota juhlajärjestelyitäsi ja anna meidän hoitaa ruokatarjoilut puolestasi. 

Ruoka-annosten suunnittelussa ja visuaalisessa esillepanossa otamme aina huomioon tilaisuutesi laadun ja teeman.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin voimme suunnitella ruokatarjoilut juuri sinun tarpeitasi ja tilaisuuttasi vastaavaksi. Tehdään yhdessä juhlistasi unohtumattomat!

Catering-tarjoilut yrityksille

Kaipaako henkilökuntasi jotain vähän erilaista? Tarvitsetko virkistyspäivälle ruokatarjoilut? Haluatko yllättää työyhteisösi hyvin tehdystä työstä? Mikäpä tekisikään työpaikan tilaisuudesta muistettavamman kuin hyvä ruoka ja rento yhdessäolo? Tilaa meiltä ruokatarjoilut työpaikan juhliin ja ota sinäkin rennosti!