Grilli-Ravintola viihdekeskus-matkaparkki

Yllättikö nälkä tai jano kesken reissun? Vai haetko paikkaa, jonne voisit pyöräillä viettämään mukavaa iltaa hellun taikka kaverin kanssa? Kurvaa Iihin J&S Burgerille! 

Meillä on myös anniskeluoikeudet.

Psst… Jos olet kuullut huhuja monista hauskoista tapahtumista, joita iiläinen J&S Burger järjestää, olet luultavasti kuullut aivan oikein. Tervetuloa Grilli-Ravintola viihdekeskukseemme!

J&S Burger Grilli-Ravintola-Kahvio -kyltti Iin liiketilan katolla

Ihan parhaalla paikalla Iissä, aivan 4-tien varrella!

OULUNTIE 370, 91100 Ii
Avoinna ti-pe 10-21, la-su 12 -> sen mukaan, kuinka asiakkaita riittää.
Tapahtuma-iltoina olemme avoinna jopa klo 2 saakka (meillä myös anniskeluoikeudet)!

Tulehan maistelemaan J&S Burgerin suunmyötäset burgerit ja muut katuruoka-annokset Iihin!

Grilli-Ravintola viihdekeskus-matkaparkki tarjoaa ruoka- ja kahvilapalveluiden lisäksi monenlaista viihdettä ympäri vuoden, ihan koko perheelle.

Jos liikut matkailuauton tai -vaunun kanssa, meiltä saat myös matkaparkki-palvelut ja voit stopata suurella piha-alueellamme myös yön yli.

J&S Burger Grilli-Ravintola viihdekeskus-matkaparkki ei siis ole vain pelkkä burgeripaikka (vaikka suurella kiitoksella otamme senkin tittelin vastaan), vaan me olemme koko perheen viihdekeskus!

J&S Burger Grilli-Ravintola-Kahvio -kyltti Iin liiketilan katolla

Näin löydät perille!

J&S Burger Grilli-Ravintola viihdekeskuksen tienvarsikyltit muistuttavat stoppaamaan sekä pohjoisen että etelän suunnalta tullessa. Anna kylttien ja kartan opastaa ja kurvaile käymään!

J&S Burgerin tienvarsikyltti

Kulmakunnan maukkaimmat burgerit

Katuruokaa parhaimmillaan! Maukkaita burgereita valmiina nautittaviksi.

Uskallamme väittää (kuten monet asiakkaammekin), että meiltä saat aina kulmakunnan maukkaimmat burgerit ja muut katuruoka-annokset!

Joka ikinen ruoka-annos Grilli-Ravintolassamme valmistetaan suurella sydämellä ja intohimolla. Ruuanlaitossa koko henkilökuntaamme ohjaa rakkaus ruokaan ja kiitollisuus tyytyväisistä ja kylläisistä asiakkaista.

The Secret Sauce ruuissamme on omavalmisteinen J&S valkosipulimajoneesi, jota on kehuttu useiden kokkien ja kulinaristien toimesta. Se onkin kuuleman mukaan yksi niistä monista syistä, miksi asiakkaamme palaavatkin aina uudestaan ja uudestaan.

Uskallatko sinäkin maistaa?

Viihdekeskus tarjoaa monenmoista viihdykettä 

Pidetäänkö bileet? Ysärimusaa, Rock’n Rollia, hevi- ja bilebändejä, You name it! Livemusiikkia, karaokea ja muuta tunnelmaa kohottavaa on taatusti luvassa suurella, katetulla terassialueellamme. 

Rauhallisempaan makuun suosittelemme mukavaa musisointia päivätanssien kera.

Jos musabileet tai tanssiminen ei ole sinun juttusi, niin miten olisi tietovisat tai tuppi-, darts- ja biljardikisat sekä muut hauskat pelit ja pähkinät? 

Suuri piha-alue mahdollistaa myös esim. torimyynti- tai moottoriajoneuvotapahtumien järjestämisen.

Vain mielikuvitus on rajana viihdekeskuksen tapahtumien suunnittelussa ja toteuttamisessa! Ota meidän somekanavat seurantaan, jotta et missaa tulevia tapahtumia. Myös tapahtuma-iltojen poikkeusaukioloajat ilmoittelemme aina somessa.

Millaisesta tapahtumasta sinä nauttisit? Vinkkaa meille somessa! 

Matkaparkki-palvelut palvelevat tulevaisuudessa karavaanareita

Onko vielä pitkä matka edessä? Ei hätää, suunnitelmissamme on tarjota tulevaisuudessa myös matkaparkki-palveluita matkailuautolla tai -vaunulla matkaileville kulkijoille. Suurella piha-alueellamme on mukavasti tilaa vaikka isommallekin matkaseurueelle. Tule piipahtamaan tai ole meihin yhteydessä!

Kurkkaa sisään!