J&S Burger logo, street food

J&S Burger – ei mikään ihan tavallinen ruokakoju

J&S Burgerin tarina syntyi Pohjois-Pohjanmaalla Iissä, kun yrittäjäpariskunta sai idean! Heitä yhdisti intohimo ruoanlaittoon ja haave vapaammasta elämäntyylistä. Tältä pohjalta kumpusi idea perustaa oma, liikkuva ruokakoju. Mikäs sen mukavampaa kuin viettää aikaa yhdessä työskennellen ja paikasta toiseen liikkuen!

Omasta kokemuksestamme olimme jo aiemmin havainnut, että aidosti hyvää ruokaa tarjoavalle, liikkuvalle ruokakojulle todellakin on kysyntää ja tarvetta. Usein kotimaan matkoilla olimme joutuneet pettymään grillitarjontaan, sillä annokset maistuivat mitäänsanomattomilta. Annoksista puuttui intohimo ruokaan.

Päätimme napata ajatuksesta kiinni ja aloimme kehitellä liikeideaamme! Yksi tärkeimmistä arvoistamme on luoda maukkaita ruoka-annoksia nälkäisille ja kulinaarisia makuelämyksiä arvostaville kuluttajille. Korkea laatu, tuoreus ja herkullisuus ovat jokaisen ruoka-annoksemme peruspilareita.

Mielestämme hyvästä ruuasta tulee voida nauttia missä ja milloin vain.

Omaa ruokakojuamme suunnitellessamme pysyimme uskollisena omalle tyylillemme. Siksipä ruokakojusta ei syntynytkään aivan tavallinen ruokakoju, vaan upea, omilla renkaillaan liikkuva grillivaunu, joka saa katseet kääntymään, missä sitten kulkeekaan! 

Kun grillivaunun suosio lähti kohisten nousuun, halusimme lähteä tarjoamaan samaa, laadukasta ja maukasta katuruokaa myös ikioman grilli-ravintola-viihdekeskuksen muodossa! Vielä, kun kotipaikkakunnallamme oli vapaana juuri sopiva liiketila, ei siinä tarvinnut pitkään miettiä. Grilli-Ravintola on remontoitu ja sisustettu samaan tuttuun tyyliin kuin katseet kääntävä grillivaunummekin.

Koemme tärkeäksi panostaa visuaaliseen houkuttelevuuteen niin ruoka-annoksissa, kuin grillivaunun ja Grilli-Ravintolan ulkonäössä.  Grillivaunun piha-alueelle sijoitettavat pystypöydät ja terassialue luovat asiakkaillemme viihtyisyyttä ja rentoa meininkiä. Pimeään aikaan vaunun ledivalaistukset tuovat tunnelmaa asioimiseen. Samaa viihtyisyyttä ja tunnelmaa haluamme luoda Grilli-Ravintolassammekin.

Grilli-Ravintolan sijainti Iissä, aivan 4-tien varrella on aivan loistava ja se palvelee niin paikallisia asukkaita kuin ohikulkijoitakin. Lupaamme, että hyvän ruoan lisäksi Grilli-Ravintola tarjoaa myös viihdettä ja ajanvietettä kaiken ikäisille ja monenmoisille asiakkaillemme.

Juha ja Sanna - J&S Burgerin idearikas yrittäjäpariskunta

Tervetuloa moikkaamaan ja viihtymään J&S Burgerille!

Juha & Sanna

HerttaOrvokki, rakas koiramme ja perheenjäsenemme kulkee aina ruokakojun mukana.

HerttaOrvokki

Grillivaunulla tai Grilli-Ravintolassa voit tavata myös HerttaOrvokin. Hän on tärkeä lemmikkimme ja rakas perheenjäsenemme. HerttaOrvokki nauttii siitä, että hän saa kulkea aina mukana, minne grillivaunu sitten kulkeekaan, mutta välillä hänestä on mukava myös pysähtyä tuttuun ympäristöön Grilli-Ravintolaankin.

Hertta on rauhallinen ja sympaattinen kaveri, suuri koira pienessä paketissa. Asiakkailtamme hän kaipaa välillä lempeää huomiota osakseen. Suurimman osan työajastaan Hertta kuitenkin viettää omassa kopassaan leväten ja maailmanmenoa katsellen.