Maukasta street foodia liikkuvasta grillivaunusta

Kurniiko mahasi? J&S Burger – liikkuva grillivaunu on nälkäsi taltuttajana niin kaupungin toreilla kuin tapahtumissa ja festareillakin!

J&S Burger -grillivaunu kulkee pääasiassa Pohjois-Pohjanmaan alueella, mutta saatat hyvinkin tavata meidät myös kauempaa suuremmista tapahtumista. Grillivaunustamme saat taatusti sydämellä ja intohimolla valmistettua katuruokaa sekä maistuvia virvokkeita kyytipojaksi! 

Seuraamme mielenkiinnolla ruokatrendejä niin Suomessa kuin maailmalla ja kehitämme tuotteitamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden makumieltymyksiä. Haluamme pysyä mukana ajanhengessä ja tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia makuelämyksiä.

Menu: kolme maukasta burgeria valmiina nautittavaksi

Ookko nää maistanu suunmyötästä burgeria?

Jokaisessa grillivaunussa valmistamassamme ruoka-annoksessa näkyvät arvomme: laadukkuus, tasalaatuisuus, tuoreus ja rentous!

Valmistamme burgereidemme pihvit itse alusta lähtien ja käytämme aina mahdollisuuksien mukaan  lähellä tuotettuja raaka-aineita. 

Arvostamme myös yksilöllisyyttä ja siksi tarjoammekin katuruokaa vaihtuvalla, aina jokaiseen tapahtumaan räätälöidyllä menulla.

Kahviossamme keitetään maukasta Pauligin Cafe New York -kahvia. Kuvassa on kahvikuppi shakkiruutuisella pohjalla.

Grillivaunun kahvio

Jos kahvihammastasi kolottaa, tule grillivaunun kahvioon nauttimaan perkolaattorilla haudutettua, laadukkaaksi todettua Pauligin New Yorkia.

Makeannälkään voit nautiskella kahviostamme jotain makeaa herkkupalaa kahvin tai teen kera. Vaihtuvalta listaltamme voit tilata muhkeat croissantit hilla- tai mansikkahillon sekä kermavaahdon kera, maistuvat munkit, herkulliset vohvelit tai palasen (taikka kaksikin) suussa sulavaa porkkanapiirakkaa.

Pikkunälän yllättäessä suosittelemme maistamaan suolaisia croissantejamme kinkkutäytteen tai poron kylmäsavurouheen kera.

Kahviossamme keitetään maukasta Pauligin Cafe New York -kahvia. Kuvassa on kahvikuppi shakkiruutuisella pohjalla.

Meidän missiomme on tarjota nälkäisille kulkijoille korkealaatuista ja herkullista katuruokaa, jossa käytetään ainoastaan ravintolatason raaka-aineita. Siksi luotamme paikallisten tuottajien ohella kokeneisiin ja arvostettuihin yhteistyökumppaneihin, kuten Metrotukku, Kasvishovi sekä Kespro.

J&S Burger - liikkuva grillivaunu valmiina ruokkimaan nälkäisiä.